Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر «سیامک آزادی» روز شنبه در یک نشست خبری افزود: هم اکنون ۲۶۵ واحد فناور تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه هستند و برنامه ریزی خوبی برای حمایت توسعه بازار آنها بخصوص در بحث صادرات شده است.

وی اظهار داشت: به دنبال این هستیم تا پایان سال جاری ساختار لازم برای فعال کردن صادرات محصولات دانش بنیان به کشور عراق را ایجاد کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: در گام اول صادرات محصولات دانش بنیان استان در دستور کار قرار خواهد گرفت و در گام بعدی برای صادرات این محصولات در سطح کشور اقدام خواهد شد.

اولویت پارک علم و فناوری کرمانشاه توسعه ساختارهای فناورانه است

وی، برنامه شاخص پارک علم و فناوری کرمانشاه در سال ۱۴۰۰ را توسعه ساختارهای فناورانه با مشارکت بخش خصوصی و با هدف حمایت از استارت آپ‌ها در حوزه های اولویت دار استان دانست و افزود: تا این لحظه هفت ساختار فناورانه مانند کشاورزی هوشمند، گیاهان دارویی، حوزه دانش آموزی و سایر حوزه ها مورد حمایت پارک علم و فناوری قرار گرفتند.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با تاکید بر لزوم توسعه و افزایش ساختارهای فناورانه گفت: باید به سمتی برویم که ذیل هریک از مراکز رشد این ساختارهای فناورانه شکل گیرد تا بتوانیم نگاه حرفه ای و همه جانبه به حوزه فناوری داشته باشیم.

وی با اعلام اینکه پیش بینی ما این است که این هفت ساختار را تا ۱۵ ساختار افزایش دهیم، گفت: این ساختارها قابلیت های بالایی در جذب حمایت ملی دارند. ۱۵ ساختار را نهایتا تا نیمه اول ۱۴۰۱ شکل خواهیم داد و به طور قطع به ۱۰ ساختار تا پایان سال جاری خواهیم رسید.

آزادی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۰ قابل توجه ترین اتفاقی که در مجموعه فناوری و نوآوری استان رخ داد، افتتاح برج فناوری بود که با زیربنای ۲۰ هزار متر مربع می‌تواند فضای کار لازم برای حداقل ۱۱۰ واحد فناور را فراهم کند.

وی ادامه داد: برنامه ریزی ما برای استقرار در برج به شکلی است که فضایی برای تمام بازیگران اکوسیستم فناوری و نوآوری استان کرمانشاه فراهم شود و در کنار واحدهای فناور و ساختارهای فناورانه مانند مراکز نوآوری، شتاب دهنده ها، محلی هم برای استقرار کارگزاری های فناوری در برج در نظر گرفته شده و هم اکنون چهار کارگزاری در حال استقرار در برج است.

۲۰ واحد فناور در برج فناوری کرمانشاه مستقر است

رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه گفت: امیدواریم بخشی که در استان ضعیف هستیم و آن هم فرهنگ سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه فناوری و نوآوری هست را بتوانیم پوشش دهیم و به زودی شاهد سرمایه گذاری صنعتگران استان در این زمینه باشیم.

وی افزود: هم اکنون پنج طبقه برج فناوری کرمانشاه زیربار رفته و بیش از ۲۰ واحد فناور در برج مستقر شده اند و بیش از ۱۰ واحد دیگر هم در مرحله عقد قرارداد برای استقرار است.

آزادی با بیان اینکه فضای لازم برای تولید نمونه اولیه در صنایع بهداشتی و دارویی به صورت محدود در استان وجود دارد. گفت: برنامه داریم تا پایان پاییز امسال سومین سوله در مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه در «چشمه سفید» کرمانشاه را به بهره برداری برسانیم.

وی اضافه کرد: این سوله با زیربنای یک هزار و ۴۰۰ متر مربع در صورت بهره برداری هفت واحد غذایی و یک واحد ویژه دارویی خواهیم داشت تا این هشت واحد فناور بتوانند فعالیت هایشان را توسعه دهند.

اجرای طرح صدف
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه گفت: طرح توانمندسازی «صدف» با هدف طراحی مسیر آینده حرفه‌ای و شغلی دانشجویان و دانش‌آموخته‌گان و کمک به نقش آفرینی آنها در اکوسیستم فناوری و نوآوری استان طرح ریزی شده و در چهار مرحله بزودی اجرا می شود.

وی اضافه کرد: در مراحل اول و دوم کارگاه های تخصصی از جمله کارگاه خودشناسی، کارگاه تحلیل شخصیت، ارتباط موثر و فنون مذاکره و رزومه نویسی برگزار خواهد شد.

آزادی با بیان اینکه مرحله سوم آشنایی شرکت‌کنندگان با اکوسیستم فناوریست، گفت: در مرحله آخر هم افراد به واحدهای فناور برای گذراندن دوره های کارآموزی معرفی خواهند شد.  
وی در پایان اظهار داشت: علاقه‌مندان برای ثبت نام در این طرح می توانند تا ۳۱ شهریور به آدرس www.kti.ir مراجعه کنند.
به گزارش ایرنا، پارک علم و فناوری کرمانشاه که از سال ۱۳۸۴ با هدف ایجاد زیرساخت های لازم برای توسعه فناوری و نوآوری شروع به کار کرد. برهمین اساس بیش از ۶۵۰ واحد فناور حمایت شده اند و بیش از ۷۰ درصد واحدهای فناوری که از پارک علم و فناوری کرمانشاه جدا شده اند توانسته اند کسب و کار خود را راه اندازی کنند.

برچسب‌ها توسعه صادرات شرکت دانش بنیان کرمانشاه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: توسعه صادرات شرکت دانش بنیان کرمانشاه توسعه صادرات شرکت دانش بنیان کرمانشاه پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی پارک علم و فناوری کرمانشاه رییس پارک علم و فناوری فناوری و نوآوری واحد فناور دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۴۴۸۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی

حمید جهانشاهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی امروز در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال جاری مصوب شد.

وی افزود: این مطالعه با رویکرد ارتقای زیست بوم کارآفرینی نوآوری و فناوری خراسان جنوبی جلب مشارکت ذینفعان کلیدی و برگزاری بیش از ۴۰ جلسه کارشناسی تدوین شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی گفت: این سند در استان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دانشگاه‌ها نهادها ستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی تدوین شده و در این فرآیند تلاش شده مشارکت نمایندگان و تمام گروه‌های ذی نفع جلب شود و در مجموع دعوت از ۹ لایه و ۳۲ بازیگر اصلی زیست بوم صورت گرفته است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی افزود: در تدوین سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی فرادست نظیر مطالعات طرح آمایش سرزمینی خراسان جنوبی بررسی و مورد بهره برداری قرار گرفته‌اند.

جهانشاهی تاکید کرد: بر اساس این سند مهم‌ترین ارزش‌های توسعه دانش بنیان استان توجه به اقتدار آفرینی علم و دانش، توجه به امنیت و انسجام ملی، توجه به فرهنگ اسلامی ایرانی و بومی، سهم برتر منابع انسانی و سرمایه اجتماعی، خلاقیت، نوآوری و فناوری علمی، ثروت آفرینی، افزایش رفاه عمومی و افزایش اشتغال به ویژه برای دانش آموختگان دانشگاهی، عدالت محوری در دستیابی با فرصت‌های برابر دانش پایه برای افراد، شرکت‌ها و نهادها، صیانت از محیط زیست، منابع انرژی و آب مبتنی بر حکمرانی دانش و توجه به مزیت‌های نسبی استان همچون توسعه ظرفیت‌های کشاورزی، معدن، مرز و غیره خواهد بود.

به گفته رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در این سند ۱۲ هدف بنیادین تدوین شده که عبارتند از توسعه فرهنگ کارآفرینی دانش پایه، بهبود محیط کسب و کار دانش بنیان، تحقق توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش پایدار، فراگیر و عادلانه به نفع همه اقشار جامعه، توسعه سرمایه انسانی، آموزش و مهارت برای پاسخگویی به نیازهای اقتصاد دانش بنیان، توسعه زیرساخت و توزیع خدمات دانش بنیان و تقویت زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح استان مبتنی بر آمایش سرزمینی، ارتقای بهره وری و حفاظت از منابع استان با استفاده از نوآوری و فناوری‌های دانش بنیان، تقویت نقش نهاد علم، دانش نوآوری و فناوری در تکمیل زنجیره ارزش استان، شبکه سازی نوآوری، فناوری و کارآفرینی برای توسعه زیست بوم، توسعه بهره برداری از فناوری‌های نوین، توسعه فناوری‌های پرچم دار به منظور رشد و رقابت پذیری اقتصاد منطقه‌ای، تقویت بنیان‌های پژوهش در زیست بوم نوآوری، فناوری و کارآفرینی استان و ارتقای سطح سلامت و بهداشت استان با گسترش خدمات و محصولات دانش بنیان است.

کد خبر 6087044

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • تصویب سند توسعه دانش بنیان خراسان جنوبی