Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران با بیان اینکه در دوره جدید مدیریت شهری تهران انضباط حداکثری شهر را در ساخت و سازها رعایت کرده‌ایم، گفت: قاطعانه می‌گویم پروانه‌ای خارج از طرح تفصیلی و یا پروانه دستی صادر نشده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، پیروز حناچی امروز (پنجشنبه) در مراسم بهره برداری از ایستگاه‌های مترو امیر کبیر و برج میلاد که با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه تا پایان سال نیز ۱۰ ایستگاه دیگر از ۱۲ ایستگاه‌ای که وعده داده بودیم مورد بهره برداری خواهد گرفت، اظهار کرد: دو خط شش و هفت از دو خط مهم مترو محسوب می‌شود که دارای چندین ایستگاه‌های تبادلی هستند همچنین دو خط به حدود ۳۲ کیلومتر می‌رسد که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: خط ۱۰ متروی تهران نیز کلنگ زنی شده است که از نمایشگاه بین المللی به منطقه ۲۲ می‌رود و رفع مشکلات ترافیکی و حمل و نقلی این دو نقطه را مدنظر قرار داده است.

شهردار تهران با اشاره به وضعیت تحریم‌ها و تأثیری که بر روند توسعه مترو گذاشت، گفت: علی‌رغم اعمال شرایط تحریم، اما فرصت خوبی نیروها در مترو ایجاد شد که کار ویژه‌ای را انجام دهند به طوری که تجهیزات ایستگاه امیرکبیر داخلی طراحی شده است.

وی افزود: طبق گزارش وزیر کشور شهرداری‌های با مشکل درآمد و هزینه رو به رو هستند و در شرایط کرونایی نیز وضعیت درآمدی شهرداری‌های کاهش پیدا کرده است و این در حالی است که پیش از کرونا روزانه پنج میلیون سفر توسط حمل‌و نقل عمومی شهر تهران انجام می‌شد که در شرایط کرونا هفته گذشته ۵۲۰ هزار سفر در مترو انجام شده است که ظرفیت سرویس دهی در مترو روزانه دو میلیون و ۲۰۰ هزار سفر است.

شهرداری‌ها نیازمند حمایت دولت

حناچی با بیان اینکه ۶۰ درصد اتوبوسرانی در پایتخت در اختیار بخش خصوصی است، گفت: در این شرایط شهرداری‌ها نیازمند به حمایت دولت دارند.

وی با بیان اینکه در دوره جدید مدیریت شهری تهران انضباط حداکثری شهر را در ساخت و سازها رعایت کرده‌ایم، گفت: قاطعانه می‌گویم پروانه‌ای خارج از طرح تفصیلی و یا پروانه دستی صادر نشده است.

شهردار تهران با اشاره به به کارگیری دیپلماسی شهری برای استفاده از تجربیات دیگر کشورها در ایام کرونا گفت: در شرایط کرونایی با شهرهای دیگر کشورها ارتباط برقرار کرده‌ایم و ضمن انتقال تجربه، ظلمی را که تحریم‌ها در حق مردم ایران می‌کنند، هم بازگو کرده‌ایم.

وی تصریح کرد: ایستگاه برج میلاد در عمق ۵۶ متری زمین و ایستگاه امیرکبیر پایین‌تر از میدان شهدا امروز به بهره برداری رسید و امیدواریم این تلاش‌ها مورد رضایت مردم قرار بگیرد.

به گزارش ایمنا؛ در مراسم آئین رونمایی و افتتاح ایستگاه برج میلاد در خط هفت و ایستگاه امیرکبیر در خط شش شبکه مترو رئیس شورای اسلامی شهر تهران و استاندار تهران نیز حضور داشتند.

ایستگاه برج میلاد به عنوان نوزدهمین ایستگاه خط ۷ و ایستگاه امیرکبیر به عنوان بیست و یکمین ایستگاه خط ۶ شبکه مترو، از امروز با افتتاح رسمی، برای استفاده در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

کد خبر 462245

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر تهران شهردار تهران پیروز حناچی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ایستگاه امیرکبیر بهره برداری شهرداری ها برج میلاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۰۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، گفت: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به ۳۰ هزار تا ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

هادی کریمی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه سال گذشته اتفاقات بسیار مثبتی در شرکت متروی منطقه اصفهان افتاده است، اظهار کرد: در گذشته، روزهای جمعه تعداد ۹ ایستگاه از ایستگاه‌های مترو فعال بود، اما با توجه به استقبال شهروندان و درخواست‌هایی که از منابع مختلف از جمله سامانه ۱۳۷ داشتند، تعداد آن به ۱۶ ایستگاه افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه تعداد مسافران متروی اصفهان روزهای جمعه دو برابر شده است، افزود: متوسط تعداد مسافران در روزهای جمعه از ۱۷ هزار نفر به حدود ۳۶ هزار مسافر افزایش یافته است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان تصریح کرد: سال جاری با هماهنگی‌های لازم و همکاری‌های کارکنان شرکت مترو توانستیم، یک ساعت افزایش ساعات کار را پایدار کنیم.

کریمی با تاکید بر اینکه در حال حاضر در تمام ایام تا ساعت ۲۲:۰۰ فعال هستیم و سرویس‌دهی به مسافران را انجام می‌دهیم، ادامه داد: استقبال شهروندان نیز بسیار خوب بوده و این موضوع موجب رضایتمندی مسافران مترو شده است، چرا که می‌توانند با مترو حمل‌ونقل ایمن و ارزان را تجربه کنند.

وی خاطرنشان کرد: ایام نوروز ۱۴۰۳ در راستای انجام برنامه‌های فرهنگی و برای شناساندن هنر اصفهان به مردم، اتفاق بسیار خوبی با همکاری میراث فرهنگی افتاد و موفق شدیم، ۹ ایستگاه مترو را با حدود ۳۰ هنر صنایع دستی اصفهان پوشش دهیم؛ در ۹ ایستگاه مترو کارگاه‌های تولید زنده صنایع دستی ایجاد و هنر فاخر این کلان‌شهر به شهروندان و مسافران نوروزی معرفی کردیم که این اقدام با استقبال آن‌ها روبه‌رو شد.

کریمی با تاکید بر اینکه جذب نیروهای متخصص یکی از مهم‌ترین برنامه‌های شرکت مترو است، افزود: به دنبال آن هستیم تا بتوانیم با جذب نیروهای متخصص، قطعات مورد نیازی را که خارجی است و به دلیل وجود تحریم‌ها، وارد کردن آن دشوار است و هزینه‌های بسیاری را بر ما تحمیل می‌کند، با برنامه‌ریزی معکوس تولید و بومی‌سازی کنیم که تاکنون تعداد زیادی از این قطعات بومی‌سازی شده و در حال استفاده است.

مدیرعامل شرکت متروی منطقه اصفهان با بیان اینکه به‌دنبال تقویت تیم فنی و درصدد کاهش هزینه‌های تعمیرات و نگهداری هستیم، گفت: در مجموع به دنبال افزایش بهره‌وری در این شرکت هستیم.

وی با اشاره به اینکه اگر بر تعداد قطارها اضافه شود که البته مراحل خرید انجام شده و پیگیری‌هایی نیز صورت گرفته است، می‌توانیم سرفاصله زمانی را از ۱۱ دقیقه به ۸ دقیقه کاهش دهیم، خاطرنشان کرد: امیدواریم قطارها به‌موقع تحویل شود تا این امر مهم تحقق پیدا کند.

کریمی با تاکید بر اینکه بهره‌برداری از خطوط مترو برای استفاده بهینه از آن باید به‌صورت یکپارچه انجام شود، ادامه داد: شرکت مترو، شرکت منطقه اصفهان است و تنها به شهر اصفهان اختصاص ندارد و شامل شهرهای دیگری همچون شاهین‌شهر، بهارستان، خمینی‌شهر و نجف‌آباد می‌شود تا بتوانیم طرح یکپارچه بهره‌برداری از قطارهای شهری حومه‌ای را آغاز کنیم.

وی ادامه داد: شهرهای بهارستان و شاهین‌شهر از نخستین شهرهایی است که باید مطالعات آن را انجام دهیم و بتوانیم به‌صورت یکپارچه سرویس‌دهی خطوط برون شهری و درون شهری را تحقق بخشیم.

کد خبر 750064

دیگر خبرها

  • افزایش ۲ برابری مسافران متروی اصفهان در روزهای جمعه
  • افزایش ۲ برابری مسافران مترو در روزهای جمعه/ برگزاری کارگاه‌های صنایع دستی در ایستگاه‌ها
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • نخستین پروانه بهره‌ برداری شهرک دولتی صادر شد
  • جابجایی بیش از ۴۰ هزار تماشاگر مسابقه فوتبال با مترو
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ مترو تهران اعلام شد
  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • زمان بهره برداری از خط ۱۰ متروی تهران اعلام شد
  • عملیات حفاری خط ۱۰ متروی تهران
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟