Web Analytics Made Easy - Statcounter

دراین بازدید که عصر چهارشنبه و با دعوت مشترک اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گلستان برگزار شد، سفرای کشورهای یونان، بولیوی، افغانستان، ازبکستان، تاجیکستان، بلاروس، ترکمنستان و سرکنسول قزاقستان و کارداران کشورهای چین و فلیپین در ایران علاوه بر بازدید از بجرج قابوس بن وشمگیر، از موزه تخصصی فرش دستباف ترکمن شهرستان گنبدکاووس بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین دراین بازدید رییس و اعضای هیات مدیره اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی گلستان به همراه تعدادی از تجار و بازرگانان گنبدکاووس و فرماندار ویژه این شهرستان هم حضور داشتند که ضمن خیرمقدم گویی به مهمانان، توضیحات لازم نیز در خصوص اهمیت و جایگاه شهرستان مرزی گنبدکاووس و تنوع اقوام و مذاهب ساکن در آن ارائه می دادند.

اگرچه بازدیدکنندگان از بلندترین برج آجری جهان و موزه تخصصی فرش شهرستان گنبدکاووس مایل به اظهارنظر و مصاحبه با خبرنگاران نبودند اما سفیران دو کشور یونان و افغانستان در گفت و گوهای کوتاهی به تمجید از ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی گلستان بویژه برج قابوس گنبدکاووس پرداخته و آن را نشانه‌ای از تمدن و فرهنگ والای ایران دانستند.

عبدالغفور لیوال، سفیر افغانستان در ایران با تمجید از معماری برج قابوس گفت: نمونه‌هایی از این برج نیز در کشور افغانستان و در شهر "غزنی" وجود دارد که نشان از میراث فرهنگی و معنوی دو کشور همسایه است.

فرماندار ویژه گنبدکاووس نیز حاشیه این بازدید به خبرنگاران گفت که گلستان و گنبدکاووس ظرفیت‌های بکر زیادی درحوزه‌های گردشگری و تاریخی دارند که توجه بیشتر به آن بویژه با هدف جذب توریست و گردشگری می‌تواند به توسعه و آبادانی این استان و شهرستان‌های آن کمک کند.

عبدالقدیر کریمی با اشاره به بازدید امروز جمعی از سفرا و کارداران کشورهای آسیایی و اروپایی از بلندترین برج آجری جهان و موزه تخصصی فرش در گنبدکاووس و نیز از آبشار شیرآباد شهر خان‌ببین از توابع شهرستان رامیان، افزود: این بازدیدها می‌تواند به توسعه روابط فرهنگی، اقتصادی و جذب گردشگر و نیز سرمایهگذاری خارجی و داخلی در حوزه گردشگری استان گلستان کمک زیادی بکند.

به گزارش ایرنا، برج قابوس، بلندترین برج آجری جهان و مقبره "قابوس بن وشمگیر"، بنایی بازمانده از سده چهارم هجری است که بر فراز تپه‌ای خاکی در مرکز شهر گنبدکاووس بنا شده‌ است.

ارتفاع بلندی برج از کف تپه آن تا زیر قاعده مخروط، ۳۷ متر و ارتفاع گنبد مخروطی آن از کف قاعده تا رأس آن ۱۸ متر است که روی هم رفته به ۵۵ متر می‌رسد که اگر ارتفاع ۱۵ متری تپه‌ای که برج روی آن بنا شده را به آن اضافه کنیم، به ارتفاع ۷۰ متری این بنا از سطح زمین می‌رسیم.

این بنای تاریخی به شماره ۸۶ درسال ۱۳۱۰ خورشیدی در فهرست آثار میراث فرهنگی کشور به ثبت رسیده است و در دهم تیر سال ۱۳۹۱ هم در فهرست آثار سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) ثبت جهانی شد.

 سیزدهمین جشنواره بین المللی فرهنگ اقوام ایران زمین که از شامگاه سه‌شنبه با حضور هنرمندانی از ۲۹ استان کشور و با  ۲۰۰ غرفه صنایع دستی، هنرهای سنتی، سوغات، غذاهای سنتی، سیاه چادرها، آلاچیق عشایر، حضور ۲۰ گروه موسیقی اقوام و نیز با حضور جمعی از سفیران  کشورهای خارجی و میهمانان داخلی در محل نمایشگاه بین المللی گرگان آغاز به کار کرد و در ادامه از ۲۶ تا ۲۹ آبان به میزبانی شهرستان گنبدکاووس درشرق استان گلستان برگزار می‌شود.

برچسب‌ها گردشگری گنبد قابوس میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری گنبد قابوس میراث فرهنگی گردشگری گنبد قابوس میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۶۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، عطا حسن‌پور امروز چهارشنبه در گفت‌وگو با رسانه‌ها با اشاره به برگزاری چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان، اظهار داشت: این همایش بین‌المللی با موضوع تاب‌آوری در برابر مخاطرات، تغییرات اقلیمی و بلایا در آبان‌ماه سال جاری با حضور مهمانان و پژوهشگران داخلی و خارجی در خرم‌آباد برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: این همایش بین‌المللی با همکاری پژوهشگاه میراث‌فرهنگی و گردشگری و اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان برگزار می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی لرستان، تصریح کرد: همایش یاد شده در محورهای مفاهیم و مبانی نظری، بستر فرهنگی و میراث ناملموس، بستر طبیعی در معماری دست‌کند، تجارب و حفاظت از معماری دست‌کند برگزار خواهد شد.

حسن‌پور، افزود: پژوهشگران، اساتید دانشگاه و علاقه‌مندان می‌توانند چکیده مقالات خود را دراین‌خصوص تا ۳۰ اردیبهشت به دبیرخانه این همایش بین‌المللی ارسال کنند.

کد خبر 6093859

دیگر خبرها

  • رقابت ۲۶۱ نفر در آزمون اعطای معادل مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم در گلستان
  • بهره‌برداری از بلندترین آسمان‌خراش مسکونی جهان در سال ۲۰۲۸
  • تصاویر | طبیعت بهاری کردستان
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • نظارت ۴۰ نفر بر روند برگزاری انتخابات مرحله دوم در گنبدکاووس
  • نظارت ۴۰ نفر بر روند برگزاری انتخابات مرحله دوم؛ گنبدکاووس
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • همایش بین‌المللی معماری دست‌کند کشور در لرستان برگزار می‌شود
  • اقامتگاه سنتی گل‌سنگ دربند افتتاح شد
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد